Adidas zaalhockeystick Counterblast wood AP 1615

 
 De adidas Counterblast Wood Indoor is afkomstig uit de Counterblast stickcollectie van adidas. De adidas hockeysticks hebben een modern design en zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De Counterblast Wood biedt solide balbeheersing met de kracht die nodig is voor agressieve aanvallen.
De Counterblast Wood is een soepele indoorstick die zorgt voor veel gevoel en optimale controle. Deze stick is gemaakt van hout en is mede daardoor erg licht van gewicht. Daarnaast kan gemakkelijker de controle over de stick worden behouden en zijn het comfort en de armvriendelijkheid hoog. Bovendien biedt de stick dankzij het houmeer gevoel wat zorgt voor extra controle en precisie.
De xtreme24 kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push zonder de controle te verliezen bij het dribbelen en stoppen van de bal. De standaard curve location van deze stick draagt tevens bij aan een goede controle. De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Bovendien is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick. 
Maat
Kleur
Aantal
€34,95 Prijs